A formalizálás 0 0.00

0-Artículos
Betöltés 0.00
Teljes 0.00
Eioflia Szem Árnyék Stick Szemhéjpúder Stick Csillogó Gradiens Szemhéjpúder Stick Dupla Színű Szemhéjpúder

Eioflia Szem Árnyék Stick Szemhéjpúder Stick Csillogó Gradiens Szemhéjpúder Stick Dupla Színű Szemhéjpúder

HUF 602.10
 

Hozzáférhető formában
Elérhetőség

Könnyen szín : Szemhéjpúder bottal könnyen felvázolja a gyönyörű árnyék a szem körül, ajándék tiszta, erős smink hatása, hogy lenyűgözte, bájos.Használata egyszerű : tartós szemhéjpúder egy kétszínű botot, könnyen elérni hibátlan, természetes smink.Alkalmas különböző alkalmakkor : Kettős színű szemhéjpúder bot alkalmas a kikapcsolódásra, a szalon, a buli, esküvő, stb.Rendelkezik a csodálatos fedőképesség : szemhéjpúder, csak meg kell ujjunkkal lapozzunk a szem árnyék botot, ez a szem árnyék stick különböző árnyalatai közül lehet választani, csak egy érintés.Tartós, vízálló : Smink, szem árnyék, hogy vízálló, meg lehet fenntartani, gyönyörű smink, legfeljebb 8 órán rajta az idő, anélkül, hogy a ráncok, vagy gyengült.Leírás : Szemhéjpúder stick teremt, bámulatosan szexi, nőies smink könnyedén.Alkalmas minden alkalommal, függetlenül attól, hogy természetes napi smink, vagy a grand esti smink, ezek a botok a szem árnyék könnyen megvalósítható.A szem smink paletta használható ajkak, arc, láb, majd a test.Jellemzők : Szemhéjpúder stick-Szín : Ahogy az ábrán látható. -Anyag : Növényi kivonat. -Méret : 12x2x2 cm/4.72x0.79x0.79 cm. -Stílus : NEM.1 -Specifikáció : 2.5 g.Hogyan kell használni : 1. Használja a fő szín alkalmazni mentén a gyökere a szempillák, s abban a sarokban, a szem hátulról előre. 2. Alkalmazása után 2-3 alkalommal, hogy a szeme sarkában, használja az ujjait finoman keverék a szemhéjpúder, de természetesen értelmezni a gradiens szemhéjpúder.Csomag, Beleértve 1 * Szemhéjpúder botot.

Főbb jellemzők

2.5g.:
How to use:
1. Use the main color to apply along the root of the eyelashes, and apply from the corner of the eye from back to front.:
2. After applying 2-3 times to the corner of the eye, use your fingers to lightly blend the eyeshadow, and naturally interpret the gradient eyeshadow.:

A vevőknek is tetszik