A formalizálás 0 0.00

0-Artículos
Betöltés 0.00
Teljes 0.00
YLYAJY Ecset Táska Művész Akvarell Felhívni a Tollat, Olaj, Festék, Roll Up Vászon Esetekben Jogosult

YLYAJY Ecset Táska Művész Akvarell Felhívni a Tollat, Olaj, Festék, Roll Up Vászon Esetekben Jogosult

HUF 3.00
 

Hozzáférhető formában
Elérhetőség

Készült vászon anyag, összesen 22 különböző tasak.Két rétegben, ecsettel zsebbel, befogadóképessége több ecset.Roll-up design teszi, hogy könnyen hordozható, bárhová is megy!.Lehet, hogy a kefe, kaparó, tapétavágó, illetve egyéb anyagok festéshez, hogy az ecset már nincs káosz.Használja a telepítés festmény kefék, rendezett elhelyezésére, összecsavarható, kényelmes, tartós, könnyen hordozható.Ecset Táska csak, egyéb kiegészítők demo a kép nem tartalmazza!.Jellemzők : anyaga vászon anyag, összesen 22 különböző tasak.Két rétegben, ecsettel zsebbel, befogadóképessége több ecset.Roll-up design teszi, hogy könnyen hordozható, bárhová is megy!Lehet, hogy a kefe, kaparó, tapétavágó, illetve egyéb anyagok festéshez, hogy az ecset már nincs káosz.Használja a telepítés festmény kefék, rendezett elhelyezésére, összecsavarható, kényelmes, tartós, könnyen hordozható.Ecset Táska csak, egyéb kiegészítők demo a kép nem tartalmazza!Termékleírás : Megnevezés : Ecset Bag Material : Canvas Shape : Rectangle Size : Kb. 40x33cm/15.75x12.99"Szín : Hadsereg Green Quantity : 1 Pc Package tartalma : 1db Ecset Táska (anélkül, hogy a lakossági csomag) Megjegyzés : 1.Kérem, engedje meg, 1-3cm hiba miatt kézi mérés.pls, hogy biztos nem bánja, mielőtt ajánlatot.2.Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.Köszönöm!Mivel A Különbség A Különböző Monitorok, A Kép Nem Tükrözi A Tényleges Színe A Elemet.Köszönöm!.

Főbb jellemzők

Item Name:
Brush Bag
Material:
Canvas
Shape:
Rectangle
Size:
Approx. 40x33cm/15.75x12.99''
Color:
Army Green
Quantity:
1 Pc
Package includes:
1pc x Brush Bag (without retail package):
Note:
1.Please allow 1-3cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Due To The Difference Between Different Monitors, The Picture May Not Reflect The Actual Color Of The Item. Thank You! :

A vevőknek is tetszik